Læring og gæring

Biofag-særnummer
Forfattere:
Christian Rix
Svend Erik Nielsen
Jacob Højgaard Thinggaard
ISBN nr. (Fysisk):
978-87-995861-1-0
Medie:
Trykt hæfte, 40 sider
Udgave:
1. udgave, 2021

Om bogen

Ølbrygning set med biologiske og kemiske øjne

Udgivet af FaDB - Foreningen af Danske Biologer

Projektet er en del af en bevilling givet af Novo Nordisk Fonden og projektet er mundet ud i Beerzymes, som hvert år holder en ølbrygningskonkurrence.

Følg med på foreningens hjemmeside biofag.dk

'Øl er øl og laves på baggrund af byg, vand, humle og gær. Og så alligevel ikke; dels kan man lave øl som er mere eller mindre bitter, og så kan man tilsætte krydderier, chokolade eller lakrids alt efter brygmesterens innovationsvilje. Kun kreativitet og nysgerrighed sætter grænse.'

Pris pr. stk.:

Læring og gæring

Priser vises ekskl. Moms


Materiale